Собственичка на верига аптеки в Русе е била убита, а тялото

...
Собственичка на верига аптеки в Русе е била убита, а тялото
Коментари Харесай

Зверско убийство на жена в Русе - тялото й разчленено

Собственичка на верига аптеки в Русе е била убита, а тялото й - разчленено. Това научи NOVA от свои източници. По първична информация престъплението е извършено миналата седмица.

Жената изчезнала в петък, а нейни роднини я оповестили за търсене. По непотвърдена информация съпругът на жертвата е прочут в града предприемач и политик.

Полицията разследвала похищение, но криминалистите от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи - Русе  и сътрудниците им от Главна дирекция " Национална полиция " разбрали, че става въпрос за ликвидиране.

В понеделник вечерта те задържали двама мъже, които по-късно създали признания. Те са престъпно проявени. Извършителите са разчленили тялото на жертвата си, като изхвърлили останките в дере на река Русе нски Лом. Криминалистите са открили, че двамата са откраднали 30 000 лв. от убитата.

Част от сумата е открита. Извършителите на тежкото закононарушение са арестувани за 24 часа, очаква се прокуратурата да им повдигне обвинявания и да изиска от съда налагане на най-тежката мярка за неотклонение " задържане под стража ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР